dijous, 9 de desembre del 2010

Algú més es recorda d’en Kenny Everett?

Com que ja començo a tenir una edat, un dels primers records que tinc de TV3 és El show d’en Kenny Everett. Es tractava d’un programa humorístic a base de gags, gravat amb públic en directe, on hi apareixien una sèrie de personatges fixos cada setmana i altres d’aleatoris. No recordo perfectament tots els programes, però sí que em van quedar unes quantes imatges gravades, com en Kenny assegut en una cadira, vestit de dona amb una perruca rossa i uns pits exuberants, sense cap intenció de dissimular la barba i explicant aventures de marcat caire sexual, que acabaven sempre amb la frase “I tot està fet amb el millor gust posibleeeeee!”, mentre intercanviava la posició de les cames a l’aire fent un salt a la cadira.

A més dels gags, de tant en tant en Kenny també imitava/parodiava a cantants famosos, com ara Mick Jagger o Barbra Streisand. I precisament és una d’aquestes imitacions la que més em va quedar gravada de tot el programa, i encara avui quan la veig no puc evitar riure. La “víctima” va ser Rod Stewart cantant la seva popular Da Ya Think I’m Sexy, amb la peculiaritat que en cada nou pla general el cul se li inflava cada vegada més, fins que al final... bé, més val que ho veieu vosaltres mateixos:


8 comentaris:

  1. ja he vist el vídeo, molt bo!!

    ResponElimina
  2. Jo el seguia també i era un art de riure, aquella mena de travesti desbocat amb barba i extremadament llengut. Genial.

    ResponElimina
  3. Sí, és el de la foto. És del que més em recordo, jo també.

    ResponElimina
  4. Jo m´enrecordo molt dáquestas series i d´en keny es avui que encara dic aixo de que tot esta fet amb el millor gust posible pero sera per la gent mes jove que tinc aprop pero es dificil trobar algu que recordi BE aquestas series i riure plegats

    ResponElimina
  5. Jo sempre ho dic. Quan estic explicant alguna cosa, afegeixo: " però sempre amb el millor gust possible". Gran sèrie d'humor.

    ResponElimina
  6. Ostres, Ricard. Jo sempre comento amb la meva parella aquesta frase. Ella tampoc no el recorda. I així que TV3 ha reposat infinitat de sèries i, aquesta és veu que no li deu agradat al senyor Sanchís. Bé noi, gràcies per evitar-ho.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails