diumenge, 17 de febrer del 2013

Un videoclip amb dos finals

Fa uns anys, recordo que es van posar de moda uns llibres que permetien adaptar la història al nostre gust a mesura que aquesta anava avançant. La mecànica era senzilla: durant la lectura, de tant en tant et trobaves amb una disjuntiva del tipus “Si vols que el protagonista faci tal cosa, vés a la pàgina X” i “Si vols que en faci tal altra, vés a la pàgina Y”. D’aquesta manera s’aconseguia personalitzar l’aventura i arribar, lògicament, a finals diferents.

El que jo encara no havia vist mai és que això mateix es fes amb un videoclip musical. La carta esfèrica és un grup de Ripoll format per David Costa (veu i guitarra), Rai Saña (bateria) i Vicenç Musté (baix), que va començar a funcionar a finals de 2011 i que ha gravat un videoclip on l’espectador decideix si la història acaba bé o no. Personalment em sembla una idea innovadora i molt original.



Segons explicaven fa uns dies a la seva pàgina de Facebook, estan tancats al local d’assaig acabant d’enllestir el que serà el seu primer disc, que en teoria veurà la llum d’aquí a un parell de mesos. Des d’aquí els hi desitjo tota la sort del món en aquesta nova aventura, i els felicito per l’originalitat de la seva proposta audiovisual.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per l'article. Està molt bé i ens ha agradat molt. Una abraçada LCE

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails