divendres, 21 de gener del 2011

L’indigent de la veu daurada

Aquest paio d’aquí al costat es diu Ted Williams, té 53 anys i fins no fa gaire se’l podia veure passejant-se per Columbus, a l’estad nord-americà d’Ohio, amb roba vella i atrotinada, els cabells llargs i bruts, i un cartellet a les mans on es podia llegir que era un ex locutor de ràdio al qual la vida no havia tractat massa bé, però que malgrat el seu aspecte tenia un do que no es podia veure, però sí escoltar a canvi d’unes monedes: la seva veu. I és veritat:



Un reporter el va descobrir un bon dia en un semàfor, el va gravar, va penjar el vídeo a YouTube, i en quatre dies va rebre més de 12 milions de visites. A partir d’aquí Internet, i el boca-orella van fer la resta. En una setmana en Ted es va convertir en una celebritat i va passar de la indigència a la fama en menys que canta un gall: el van entrevistar a nombrosos programes de televisió i va rebre ofertes de vàries emissores de ràdio per gravar anuncis, així com també de la lliga de futbol americà (NFL), dels Cleveland Cavaliers de l'NBA per convertir-se en la seva veu oficial, i fins i tot Jack Nicholson li va oferir fer una pel·lícula amb ell.

Però sovint la fama brusca i instantània costa de pair. No fa gaire la policia de Los Angeles va detenir en Ted a un hotel de la ciutat perquè estava protagonitzant una sonora baralla amb la seva filla, sembla ser que per un tema de diners. A més, algunes notícies afirmen que ha tornat a caure en l’alcohol i les drogues després d’haver aconseguit estar net durant dos anys. Vés a saber si, ara que és famós, la vida li serà més complicada que no pas quan no el coneixia ningú i demanava caritat amb aquella veuarra...

Abans / després de la fama

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails